Skip to content

Welkom bij Lindenhaeghe

Wij zijn een snelgroeiend opleidings- en exameninstituut voor (financieel) professionals. Bij ons kan men terecht voor onder andere financiële vakopleidingen én voor trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Great Place to Work Als opleider met een focus op complete ontwikkeling hebben wij een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook veel ruimte voor kennisontwikkeling en persoonlijke groei. En met onze Great Place to Work-achtergrond zijn wij als geen ander in staat om jouw werk extra leuk te maken. Werken bij Lindenhaeghe? Wie aan de slag gaat bij Lindenhaeghe ervaart meteen dat werken bij ons meer is dan het hebben van ‘een baan’. Wij werken als één team aan één missie: financieel professionals in Nederland helpen hun competenties duurzaam te ontwikkelen. Dagelijks motiveren en inspireren we elkaar. Op de werkvloer, tijdens de lunch in ons bruin café Bijna Thuis of tijdens één van onze sportieve, creatieve of gewoon gezellige uitjes. Ontdek Ontwikkel Ontplooi Kom jij bij ons werken? Dan ga je samen met jouw leidinggevende aan de slag om je talenten te ontdekken en ontwikkelen. Bepaal jouw stip op de horizon en werk hiernaartoe door slim gebruik te maken van jouw persoonlijk ontwikkelbudget. Zo leidt investering tot groei en groei tot ontplooiing. Wie op de juiste manier investeert in zichzelf, overtreft! Overtref jij graag verwachtingen? Die van jezelf, van je collega’s en van de klant? Dan zien we je heel graag bij ons op gesprek.

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Waarom niet?

Werken bij Lindenhaeghe is gewoon... superleuk! In dit filmpje zie je waarom: bij ons ben je écht onderdeel van een team.

Waarom werken bij Lindenhaeghe?

Ontwikkelbudget

Werken aan persoonlijke groei? Dat gaat bijna vanzelf met het ontwikkelbudget van Lindenhaeghe. Samen met jouw leidinggevende onderzoek je waarin jij wilt groeien en wat jouw stip op de horizon is. Misschien wil je iets nieuws leren of juist je kennis op een bepaald gebied verbreden. Veel trainingen kun je bij Lindenhaeghe (of ons zusje Kenneth Smit) volgen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Jouw persoonlijke groei en jouw werkgeluk staan centraal, dus samen zoeken we een training die daarbij past.

Great Place to Work

Omdat we bij Lindenhaeghe het werkgeluk van collega’s erg belangrijk vinden, laten wij ons monitoren door Great Place to Work. Great Place to Work doet eens per jaar een onderzoek/behoeftepeiling, waarbij nieuwe ideeën worden opgehaald en eventuele knelpunten opgespoord worden. Met deze input gaan HR en Kompas direct aan de slag om het werkklimaat te optimaliseren. Groeien doen we met elkaar en door elkaar. Great Place to Work helpt ons daarbij.

Café Bijna Thuis

Een lekkere cappuccino halen, gezellig lunchen met collega’s of na het werk even een drankje doen; het kan allemaal in ons inpandige café Bijna Thuis. Met de look-and-feel van een echte bruine kroeg (inclusief tapijtjes op tafel) is Bijna Thuis buitengewoon geschikt om even aan de werkvloer te ontsnappen en afstand te nemen van je dagelijkse werkzaamheden. Maar ook voor pubquizzen, Sinterklaasfeesten en informele borrels kun je in Bijna Thuis terecht. En mocht je gebeld worden ‘waar je blijft’, tja, dan kun je altijd roepen: ‘Schat, ik ben Bijna….’

Kompas

De leden van de kompasgroep vormen de voelsprieten binnen Lindenhaeghe. Kompas bestaat uit een team van enthousiaste collega’s van verschillende afdelingen die in deze rol strijden voor werkgeluk en een werksfeer waarbij iedereen zich lekker voelt. Eén van hun belangrijkste taken is het luisteren naar medewerkers. Omdat de leden van de kompasgroep dicht bij hun collega’s staan, worden wensen, vermoedens en irritaties snel gesignaleerd en bespreekbaar gemaakt. Tijdens het afgelopen coronajaar zorgde Kompas ervoor dat er naast nieuwsupdates ook borrels- en feestjes-op-afstand georganiseerd werden.

Bij Lindenhaeghe

65 collega's

Werk je samen met 65 gezellige collega's

25.540 professionals

Kiezen jaarlijks 25.540 professionals voor ontwikkeling

300 trainingen

Kies je uit een aanbod van meer dan 300 trainingen en opleidingen

15 jaar

Zijn we al meer dan 15 jaar specialist in Wft en PE

Ontmoet onze collega's!

Onze collega's vertellen graag meer over het reilen en zeilen in de organisatie en de Lindenhaeghe-cultuur!

Onze locatie

Rembrandtlaan 1B in Bilthoven