Skip to content

Over ons

Examenadviesburo is gespecialiseerd in toetsontwikkeling, toetsafname, persoonscertificering en alle andere aspecten die met examinering te maken hebben. Wij hebben een lange historie als het gaat om examenontwikkeling en -afname. De juridische voorganger van onze organisatie is in 1953 opgericht, daarmee heeft de organisatie meer dan 65 jaar ervaring met het opzetten van examen- en certificeringstrajecten.

Waarom werken bij Examenadviesburo?

Examenadviesburo is een snelgroeiende organisatie waar veel ruimte is voor kennisontwikkeling en persoonlijke groei.

Werken bij Examenadviesburo betekent werken in een ambitieus en gezellig team, waarin hard gewerkt wordt aan het bereiken van onze doelen.

Een fijne & informele werksfeerWe zijn een klein dynamisch bedrijf met ongeveer 30 medewerkers. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele sfeer, hard werken en samenwerking. Wil je even sparren of brainstormen? Dan staan collega’s bij Examenadviesburo klaar om met je mee te denken en je verder te helpen. De sfeer binnen onze organisatie wordt door collega’s gekenmerkt als gezellig en persoonlijk. 

Ruimte voor kennisontwikkeling en persoonlijke groei

Bij Examenadviesburo is er veel ruimte voor kennisontwikkeling en persoonlijke groei. Zo stimuleren we medewerkers om mee te denken en gaan we graag aan de slag met nieuwe ideeën van onze medewerkers. Daarnaast is er voor iedere medewerker een persoonlijk opleidingsbudget. Hiermee heb je de mogelijkheid om iets nieuws te leren of juist je kennis te verbreden. 

Korte lijntjes

Examenadviesburo is een klein bedrijf, wat betekent dat je iedere collega kent en regelmatig met elkaar samenwerkt tijdens projecten. Je kunt heel snel schakelen en loopt zo even bij elkaar langs om iets te vragen. Dat maakt werken bij onze organisatie ook zo persoonlijk.

Onze vacatures

KlantadviseurNederland, Utrecht, Nieuwegein
Manager KlantenserviceNederland, Utrecht, Nieuwegein
OnderwijskundigeNederland, Utrecht, Nieuwegein
Product SpecialistNederland, Utrecht, Nieuwegein
Telefonist(e)Nederland, Utrecht, Nieuwegein
Vraagontwikkelaar / auteurNederland, Utrecht, Nieuwegein

Ontmoet collega's

Lees verhalen van onze medewerkers.

Sollicitatieproces Examenadviesburo

Ons kantoor

Fultonbaan 80, Nieuwegein